Metallskrot

Varför kasta bort ditt metallskrot då du kan sälja det till oss? Det blir en vinst både för dig och miljön. Visste du att stål och aluminium kan återvinnas nästan hur många gånger som helst utan kvalitetsförlust? Man sparar ungefär 80% energi med metallåtervinning på att smälta om stål. Aluminium är den metall som man tjänar mest energi på att återvinna. Det går bara åt 5% av den energi som krävs för att tillverka ny aluminium från Bauxit. Koppar är däremot den icke-ädelmetall som återvinns mest. Man uppskattar att ungefär 80% av all koppar som någonsin brutits är kvar i kretsloppet. Tänk på miljön och lämna din metallskrot till oss!

Sälj din metallskrot till oss

Välkommen att sälja din metallskrot till oss - din återvinningscentral i Piteå. Här tar vi hand om sorterat avfall från privatpersoner och småföretagare. Vi fokuserar på återbruk, återvinning och säker hantering av miljöfarligt avfall. På återvinningscentralen tar vi hand om sorterat grovavfall och farligt avfall från privatpersoner och småföretagare. Vi fokuserar på second hand, återvinning och säker hantering av farligt avfall. Sälj din metallskrot till oss så återvinner vi den!

Tänk på att du måste sortera allt avfall och tömma ur eventuella säckar. Högsta tillåtna totalvikt för fordon är 3,5 ton inklusive släp. Om du kommer med ett fordon som är tyngre ber vi dig åka till vår återvinningsanläggning på Batterigatan 5 i Piteå.

Om du har frågor gällande att sälja metallskrot är du välkommen att höra av dig till oss.